Ejendomsservice

Haveservice Dani-fix

Høj kvalitet på ejendomsservice – erfaring forpligter

Skal vi levere ejendomsservice til dig? I får en vicevært, ejendomsservicetekniker eller en ansvarlig for de grønne områder i absolut topkvalitet?

Hos os bliver kunderne gerne i flere år, så vi tør godt love, at du heller ikke bliver skuffet. Vores folk er uddannede til opgaven og har mange års erfaring med vedligeholdelse af ejendomme. Skal din boligforening have det bedste markedet kan tilbyde? Så står vi klar hos Dani-Fix til at tilbyde professionel assistance.

Sig goddag til jeres nye partner

I dag yder Dani-Fix ejendomsservice hos forskellige slags kunder. Fælles for mange af vores kunder er det, at de vil have stabil og høj service. Vores kunder vil være uafhængige af sygdom og ferie. Endeligt vil de også spare penge. Ofte har kunderne haft en fuldtidsansat vicevært til at varetage ejendomsservice i boligforeningen. Hos Dani-Fix kan vi tilbyde det samme. Vi har sat tingende i system, det øger effektivitet, kvaliteten og servicen. Vi sørger for, at vores kunder får det bedste.

Fra A-Z

Vi står for beboer kontakt, håndværker kontakt og tager ansvar for udførelsen. Vores personale er uniformeret og uddannet til opgaven. Du kan derfor altid være tryg, når Dani-Fix er på jeres ejendom. Uanset om vi slår jeres græs, klipper hæk, yder renhold eller anden service kan I altid stole på, at det bliver gjort professionelt.

Spar penge på ejendomsservice, vælg Dani-Fix

Når du laver en aftale med Dani-Fix gennemgår vi sammen dine behov. Vi lytter til, hvad du siger og i samarbejde med dig dækker vi dine ejendomsbehov. Mange af vores kunder kan godt lide at spare penge og beholde trygheden – derfor vælger de Dani-Fix. Vores tid på jeres ejendom bliver brugt effektivt. De ansatte ved, hvad de skal lave. Der går således ikke spildtid på andre unødvendige ting. Det sparer dig som kunde for mange penge.

Ejendomsservice i verdensklasse

Hos os er intet overladt til tilfældighederne. Alle vores ejendomsfunktionærer arbejder efter helt faste procedurer, så du netop er sikret den samme præcision og høje standard, uanset hvilken medarbejder der arbejder på din ejendom.

Viceværten sørger samtidig for, at storskrald afleveres korrekt, og at skakten virker, som den skal. Han løser også mindre håndværksopgaver. Han sørger også for at bestille en uddannet håndværker i samarbejde med dig, hvis I har brug for det. På den måde slipper du for at have kontakt til adskillige leverandører. Lad Dani-Fix klare den sag.

Kort sagt: Vi sørger for det hele som jeres beboere måtte forvente af deres vicevært.

Alt vores ejendomsservice personale fra Dani-Fix går i uniform og bærer ID-kort. I møder altid det samme personale på ejendommen, dermed lærer beboerne os hurtigt at kende. Det giver stor tryghed, især for de ældre beboere.

En partner man kan stole på som er der, når behovet er størst. Vi er der efter aftale og udfører det arbejde som er nødvendig for, at jeres ejendom fremstår ren og pæn.

De bedste i branchen arbejder her

Du får en vicevært, der holder hele ejendommen pæn og ren og sørger for

Er dit behov ikke på listen så kontakt os gerne. Vi kan det hele inden for ejendomsservicering og de klassiske viceværtsfunktioner.

Alle grene af ejendomsfunktionær-uddannelsen, både grå, blå og grøn kan vi være behjælpelige med.

Erfaring og viden

Dani-Fix yder ejendomsservice af alle typer opgaver på Sjælland & Øerne. Det betyder, at du som kunde er sikker på, at vi kender opgaven på forhånd. Vi sørger altid for at levere effektivitet og kvalitet i vores arbejde.

Dani-Fix yder ejendomsservice af alle typer opgaver på Sjælland & Øerne. Det betyder, at du som kunde er sikker på, at vi kender opgaven på forhånd. Vi sørger altid for at levere effektivitet og kvalitet i vores arbejde.
Vi bruger de bedste redskaber. Ganske enkelt så udfører vi din opgave hurtigt og nemt. Dig og dine beboere kan fremover nyde godt af et trygt og ordentligt miljø.
Ved sygdom og ferie er vi stadig på pletten. Med vores erfarne team dækker vi også disse udfordringer. Du skal derfor ikke bekymre dig, men blot lade os klare arbejdet.

Kontakt os i dag for et besøg eller tilbud på ejendomsservice

Ring 70 60 53 58 – Vi svarer mandag til fredag mellem kl. 7-16.

Messenger icon
Send message via your Messenger App