Erhvervsrengøring

Prisgaranti og Perfektion.

Fra 20Kr. pr. m²

En gang ugentligt, vi medbringer produkter
 • Svanemærket produkter
 • Inklusiv forsikring
 • Inklusiv moms
 • Gratis udkørsel

Fra 15Kr. pr. m²

To gang ugentligt, vi medbringer produkter
 • Svanemærket produkter
 • Inklusiv forsikring
 • Inklusiv moms
 • Gratis udkørsel

Fra 10Kr. pr. m²

Tre gang ugentligt, vi medbringer produkter
 • Svanemærket produkter
 • Inklusiv forsikring
 • Inklusiv moms
 • Gratis udkørsel

Kontor og lager rengøring - med et smil!

Vi tilbyder rengøring af kontor og erhvervslokaler på hele Sjælland, til både store og små virksomheder. Det er med til at skabe et godt indeklima, der vil optimere sygedage blandt medarbejderne. Vi yder altid en grundig rengøring i sublim kvalitet.

Professionelt rengøringsfirma.

Vi har flere års erfaring inden for kontor og lagerrengøring. Vi ved præcis hvor vi skal starte og hvordan vi skal håndtere forskellige materialer og tekstiler. Vi bruger udelukkende svanemærkede midler for at beskytte vores miljø.

Vi arbejder på hele Sjælland samt øerne.

Dani-Fix har base i København, Søborg. Vi har rengøringsopgaver jævnt opdelt på Sjælland. Det sikrer at vi ikke er geografisk begrænset til København, men at vi kan hjælpe vores private og erhvervskunder uanset lokation. Derfor tager vi os af alle slags rengøringsopgaver, også langt fra vores kontor.

Når du hyrer os som din rengøringsvirksomhed, er vi altid klar til at give dig den bedste pris. Vi er billige og effektive, og for os – er en aftale en aftale! Vi sætter en stor ære i at gøre vores kunder tilfredse.

Vores hovedregel er ærlighed, og alle aftaler og priser bliver bekræftet skriftligt inden start, så du er sikker på at få den pris der er aftalt.

Erhvervsrengøring til virksomheder. Kontakt os for et godt tilbud

En grundig kontorrengøring er vigtig for et sundt indeklima. Sjusket rengøring fører til mere sygdom blandt medarbejdere, og især i denne Coronatid hvor vi skal være ekstra omhyggelige med rengøring, spritte af, tørre borde af, rengøre håndtag, fælles toiletter og fælles kontorer, mødelokaler og gange hvor mange mennesker dagligt har sin gang. 

Her kommer vi ind i billedet, for erhvervsrengøring og kontorrengøring er en af vores største spidskompetencer.

Lad os udføre din erhvervsrengøring i København og omegn.

Hos Dani-Fix arbejder vi på at holde din arbejdsplads ren og præsentabel. 

Vi tilbyder erhvervsrengøring til alle typer af virksomheder og ingen opgave er for stor eller for lille. 

Vi tilbyder almindelig kontorrengøring, trappevask og vinduespudsning til den store eller lille kontorbygning, ligesom vi også tilbyder at varetage pasning af udenoms arealerne, græsslåning eller ukrudtsbekæmpelse, fejning, snerydning osv.

Hvorfor vælge Dani-fix.dk til erhvervsrengøring?

Dani-Fix er ikke bare et typisk rengøringsfirma!

Erhvervsrengøring fra Dani-Fix, er professionel rengøring til konkurrencedygtige priser og med markedets mest gennemskuelige beregnings-, bestillings- og betalingsstruktur.

Hvad enten du er en virksomhed, skole eller institution, kan du altid kontakte os om et godt tilbud. Vælger du at få gjort rent på abonnement, behøver du ikke bekymre dig om betalingen, fakturaen modtager du via e-mail.

Skal vi tage os kærligt af din erhvervsrengøring i København og omegn?

Lad os gøre rent, sørge for opfyldning, viceværtopgaver ude og inde, samt varetage pasningen af udenoms arealerne med græsslåning,  hækklipning, ukrudtsbekæmpelse, fejning og snerydning. Det kan godt betale sig!

Erhvervsrengøring og kontorrengøring udføres med største omhu for alle typer af virksomheder på hele Sjælland & Øerne. Vi kommer med kort varsel, gerne fra dag til dag, og vi gør grundigt rent uge efter uge.

Hos Dani-Fix får du professionel erhvervsrengøring, og kan tilbyde:

Vi udfører erhvervsrengøring på Sjælland & øerne. Lad os tage os af det hele.

Lad os gøre rent, samt varetage pasning af udenomsarealerne med græsslåning, ukrudtsbekæmpelse, fejning, snerydning osv.

Det kan godt betale sig!

Prisgaranti og perfektion

Pletfri rengøring og pletfri aftaler
Messenger icon
Send message via your Messenger App