Flytterengøring

Brug kræfterne på at få en god start i dit nye hjem og lad os klare flytterengøringen i din gamle bolig.

Vi laver flytterengøring på Sjælland & øerne. Vores rengøringshold er forsikrede, godkendte og oplært i at udføre professionelle flytterengøringer. Vores priser er fuldt gennemskuelige og den flytterengøringspris du får, kommer der ingen ekstra gebyr.

Vi er fleksible og effektive når der skal gøres rent efter flytning, for der er oftest meget kort tid mellem at den ene beboer flytter ud og den anden rykker ind. For det meste skal håndværkere også nå at foretage forbedringer eller reparationer, og der skal males og gøres rent. Derfor er det vigtigt med professionelle folk, som kan arbejde hurtigt og som ved hvad der kræves ved en slutrengøring.

Book flytterengøring når du flytter fra din bolig

Ved flytterengøring på Sjælland & øerne er det muligt at aftale weekend rengøring.
Kontakt os på 70 60 53 58 for pris og nærmere aftale.

Når man selv flytter ind i en ny bolig, har man en forventning om at man modtager sit nye hjem, i ren og ryddelig stand. Af samme årsag, har de fleste boligselskaber meget skrappe krav til, hvordan man skal overlevere sin bolig ved fraflytning og dermed også til flytterengøringen.

Hvad kræver udlejer?

Flytterengøring kan nemt blive en diffus ting, for hvor meget rengøring skal der til for at stille boligselskabet tilfreds? Og det er faktisk meget forskelligt fra boligselskab til boligselskab. Overordnet kan man sige at der skal være rent. Og det er jo rimeligt nok. Selvom at du vælger at benytte et professionelt rengøringsfirma, er der dog altid en risiko for, at dit boligselskab ikke synes at rengøringen er god nok.

Langt de fleste lejere, har dog en fair udlejer, som er til at tale med, hvorved overdragelsen normalt sker uden problemer. Vi har stor erfaring med flytterengøring og vi ved hvilke krav der typisk bliver stillet af boligforeninger og udlejere og har udfra dette lavet en tjekliste som indeholder alt det vi kan risikere at støde på. Læs hvad lejeloven siger omkring istandsættelse af bolig efter fraflytning.

En flytterengøring inkluderer:

Rengøring af Køkken

Toiletter og badeværelser

Entré

Opbevaringsrum

Bryggers

Ikke inkluderet

Prisgaranti og perfektion

Pletfri rengøring og pletfri aftaler
Messenger icon
Send message via your Messenger App