TAGRENDERENS OP TIL 15 METERS HØJDE

Tagrenderenser Dani-fix

Rensning af tagrender med efterfølgende billededokumentation

Dine tagrender har som udgangspunkt meget lang levetid, vel og mærke hvis du sørger for at de er vedligeholdte og rene. 

Tagrender der er overfyldte eller  tagrender der med tiden er blevet ødelagte virker ikke efter hensigten, og både din bolig, dit tag og selvet fundamentet kan tage skade, hvis vandet løber over gentagne gange over en længere periode.

Er din nedløbsbrønd stoppet kan det forårsage oversvømmelse i din kælder. 

Er din tagrende tilstoppet kan det være årsag til råd i tagkonstruktionen og er dit nedløbsrør stoppet helt til vil vandet løbe udover, og det kan så forårsage sætningsskader i fundamentet, hvilket kan få huset til at give sig.

Dani-Fix Tagrenderenser

Tagrenderensning er vigtigt

Det kan få store konsekvenser for din bolig, når tagrenderne er ødelagte eller overfyldte. Tagrenderne har til opgave at holde din bygning fri for fugt- og vandskader, og de skal derfor renses og vedligeholdes med jævne mellemrum. Er dit fundament eller muren på din bolig først blevet fugtig kan det koste dyrt at få udbedret skaden. 

Vi støvsuger dine tagrender rene

Priserne for tagrenderensning er individuel og vi beregner din pris, når vi har beset opgaven. Vi beregner efter timepris og pr. løbende meter. Samt pr. påbegyndt halve time. Du får den billigste løsning og den bedste kvalitet hos os. 

Vi filmer undervejs og du får billededokumentation for udført opgave.

Tagrenderensning kræver hverken stillads eller en dyr lift, når det er op til 15 meter. Det klarer vores støvsuger nemt for dig til en god pris. Glæd dig til rene tagrender og en beskyttet bolig der ikke tager skade af overfyldte tagrender.

Fast årlig aftale på tagrenderens

Vi rykker hurtigt ud og støvsuger dine tagrender rene, og vi tilbyder faste årlige aftaler med tagrenderensning, såfremt du ønsker dette.

Prisgaranti og perfektion

Pletfri rengøring og pletfri aftaler
Messenger icon
Send message via your Messenger App