Privatrengøring

Prisgaranti og Perfektion.

Fra 300Kr. pr. gang

  • Svanemærket produkter
  • Inklusiv forsikring
  • Rabat ved flere bestillinger
  • Vi medbringer selv produkter

Fast aftale

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud
  • Svanemærket produkter
  • Inklusiv forsikring
  • Rabat ved flere bestillinger
  • Vi medbringer selv produkter

Privatrengøring – slip for at fjerne nullermændene!

Rengøring er en opgave, som mange helst gerne vil være foruden, eller som man håber er klaret, når man vågner op den næste dag. Men desværre forsvinder nullermændene og støvet ikke af sig selv – og fjernes skal det, da det på sigt skaber et dårligt indeklima og en forringet trivsel. Det er der ingen grund til, kommer til at ske, når vi står klar til at hjælpe dig/jer med privatrengøring på hverdage såvel som i weekender. Du kan derfor få professionel hjælp, hvis du i næste uge skal have mange gæster ind ad døren, eller du bare generelt har brug for en hjælpende hånd i en travl hverdag.

Hvorfor få os til at udføre privatrengøring?

Når du hyrer os til rengøring i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller resterende Sjælland, hvis det er der, du holder til, slipper du for at bruge din kostbare tid på at støvsuge, støve af, afkalke og hvad der ellers er af opgaver, der sluger din tid.

Med vores privatrengøring gør vi altså din hverdag lettere og mere overskuelig, da du ikke behøver bruge don tid på at holde dit hjem rent og pænt. Du får derfor mere tid til at være sammen med familien eller på bare at slappe af efter en hektisk hverdag. Endnu bedre er der den fordel, at indeklimaet bliver holdt sundt, fordi støvpartikler og allergener bliver holdt nede på et minimalt niveau.

Vi kan derfor kun se fordele i at benytte sig af vores service.

Hvilke rengøringsopgaver tager vi os af?

Hos Dani-Fix tager vi os af en længere række opgaver inden for privatrengøring såsom:

… og meget mere som vi gerne fortæller dig nærmere om over en uforpligtende telefonsamtale. Vi elsker at gøre rent og har en stor viden om hygiejne, rengøringsmidler og rengøringsmetoder. Du kan derfor trygt lade os tage, os af rengøringen i dit hjem

Prisgaranti og perfektion

Pletfri rengøring og pletfri aftaler
Messenger icon
Send message via your Messenger App