Snerydning og saltning

Glatte fortorve – få et tilbud på snerydning på Sjælland & Øerne.

Dani-Fix udfører professionel snerydning og glatførebekæmpelse på din ejendom. Vi giver en fast pris på din opgave. Vi fjerner sneen, når behovet er der.
Har du ejendom i Sjællandsområdet, udfører vi gerne snerydning og glatførebekæmpelse, så I sikkert kan komme ud og ind af jeres bygning, uden at nogle kommer til skade.

Priser på vores ydelser

Om det er snerydning for firma eller privat skal du kontakte Dani-Fix i dag. Vi giver dig en fast pris på vores service, som vi lover holder 100%. Er du til helt faste priser, tilbyder vi et abonnement på rydning af sne. Her betaler du det aftalte beløb, og der er ingen ekstraregninger.

Rydning af sne på timepris: Ønsker du at betale timepris er det også en mulighed. Vi rådgiver gerne i, hvad der bedst kan betale sig for jer. Hvilken løsning der passer bedst muligt til dig, kan derfor være individuelt.

Væk med sneen hurtigst muligt Snerydning og saltning skal ske efter vejrmæssige optimale omstændigheder. Hos Dani-Fix kigger vi på vejret. Vi salter ikke bare for at salte. For meget saltning er ikke godt for miljøet eller vores grundvand. Dog er salt et godt middel til at bekæmpe de glatte fortorve. Derfor bruger vi salt, men kun når det er absolut nødvendigt.

Vores medarbejdere har en stor viden på, hvordan blandt andet luftfugtighed og temperaturer påvirker hinanden. Nogle gange er det nok blot at skrabe sneen væk. Andre gange skal de store maskiner i brug. Vi er på stedet og tager ansvar for, at din ejendom er fri for sne.

Kontakt derfor Dani-Fix i dag

Høj stabilitet – billigst i længden

Kan det findes billigere et andet sted? Det kan det sikkert. Vi har ikke markedets laveste pris. Til gengæld anvender vi vores store viden til at udføre høj kvalitet af vores arbejde.

Høj kvalitet som i sidste ende meget vel kan vise sig, at Dani-Fix er billigst.

Dani-Fix baner vejen

Hos Dani-Fix arbejder vi under ordnede forhold. Vi har stor erfaring inden for rengøring, ejendomsservice og snerydning. Vores folk er uddannede og kvalificerede til de opgaver, vi sætter dem til.

Når sneen falder vurderer vi blandt andet: Vind, vejr og omgivelser. Igen vurderes det, om der er behov for saltning, fejning eller skrabning.

Styr på reglerne

Kender du reglerne for rydning af sne? De færreste kender de juridiske aspekt og forpligtelser, når det drejer som om at fjerne sneen. 

Er du ikke til regler, så lad Dani-Fix stå for det. Vi ved, hvad loven kræver i henhold til at rydde sne fra din ejendom

Vi bruger ikke unødig tid på din ejendom. Alt sammen kommer dig til gode som kunde.

Prisgaranti og perfektion

Pletfri rengøring og pletfri aftaler
Messenger icon
Send message via your Messenger App