Vinduespudsning

Vinduespolering på Sjælland & Øerne.
Tæl vinduer, kontakt os og få et uopfordrede tilbud. Så klarer vi resten!

Markedets skarpeste pris på vinduespudsning for private og erhverv.

Vinduespudsning ved Dani-Fix er top professionel, dækning på Sjælland & øerne til private.

vinduespudser service til markedets skarpeste pris.

Vores vinduespudsere er blandt de dygtigste og mest stabile på Sjælland og med os som samarbejdspartner får du:

Har du spørgsmål, så er vi
klar med professionel vejledning ved tasterne og på telefonen alle ugens dage fra kl. 7.00 – 16.00!

Lad os stå for din vinduespolering

Hos Dani-Fix servicerer vi mange boligforeninger med vinduespolering. Det er typisk pudsning af vinduer i trappeopgange og indgangspartier. Der hvor det kan være svært at komme til, har vi ekspertisen. Om du bor i en moderne eller en ældre ejendom, kan det være svært at få pudset i alle kroge. Vi har dygtige medarbejde som har værktøjet og erfaringen.

Hvis man holder sine ruder og karme rene har det også effekt på vedligeholdelsen. Ved jævnlig vinduespolering holdes skidt og snavs nede på et minimumsniveau. Det betyder mindre fugt i rammer og partier. Det kan ses på vedligeholdelseskontoen. Et vedligeholdt vinduesparti kan nemt leve et årti længere. Ud over besparelsen på vedligehold kan du også nyde godt af rene omgivelser.

Høj kvalitet og stor viden

Hos Dani-Fix sætter vi kvalitet og stabilitet i højsædet. Vi overholder vores aftaler og udfører vores rengøring til prisen. Alle ansatte bærer uniform. I er aldrig i tvivl om, at Dani-Fix er på stedet.

Ydermere er vores vinduespudsere uddannet til opgaven. Både til basal pudsning og kørsel med lift, anvendelse af stiger med mere. Overført betyder det, at vi kan være med de fleste steder. Enten med maskiner eller håndkraft.

Professionel vinduespolering

Dani-Fix’s team af professionelle vinduespolere har mange rene ruder på samvittigheden. Ruder har forskellige former og udformninger.

Hvordan sikrer du, at dine vinduer forbliver rene? Når vi pudser vinduer, arbejder vi ud fra nogle simple, men vigtige grundregler, der gør at vores kunder altid kan forvente helt rene vinduer.

Reducerer vedligeholdelse

Det er ikke kun rene ruder, der er grunden til, at du skal rengøre dine vinduespartier. Rammen omkring og dine sprosser vedligeholder du også ved at holde dit vindue rent.

Når du får udført vinduespolering professionelt af Dani-Fix, sikrer du at disse emner er rene og pæne. Skidt og snavs er væk, og dit vinduesparti er godt rustet til fremtiden.

Mange års erfaring

Dani-Fix har pudset vinduer i nogle år. Vi har pudset alle typer vinduer i København og omegn. Det betyder, at du som kunde er sikker på, at vi kender opgaven på forhånd. Det giver effektivitet og kvalitet. Vores medarbejdere er uddannet til opgaven.

Vi bruger de bedste redskaber. Ganske enkelt så udfører vi din opgave hurtigt og nemt. Så kan du nyde udsigten fra dit hjem fra et rent vindue.

Prisgaranti og perfektion

Pletfri rengøring og pletfri aftaler
Messenger icon
Send message via your Messenger App